Kohti syksyä 2020

Kohti syksyä 2020

Tänä viikonloppuna kisattiin suomenmestaruuksista Imatran tähtien alla. Onnea voittajille ja muuten vain itsensä ylittäneille!

Partiotaitokisat jättävät aina jälkensä. Keskimääräisellä vartiolla fiilis kisakeskukseen päästessä on jotain “ei-ikinä-enää” -ajatusten ja “miksi-me-oltiin-näin-hulluja” -olon välillä. Suihkun jälkeen katsotaan kuitenkin porukalla, mistä löytyisi seuraavat kisat.

No, seuraavat syyssuomenmestaruudet löytyvät tietenkin Kiljavalta Käännekohdasta! Jotta elämä olisi mahdollisimman helppoa, voitkin ilmoittaa oman kisavartiosi mukaan heti nyt. Ja jos vallitseva tunnelma on vielä siellä “ei-ikinä-enää” -maastossa, niin harkinta-aikaa on onneksi 30.8.2020 asti.

Kun kisoja alettiin suunnitella viime tammikuussa, totesi tehtäväpäällikkö Maaria, että “Tehdään kaikki niin hyvin, että kisasta jää mieleen vain hyvät tehtävät.” Tähän me aiotaankin pyrkiä! Reseptin salaisuuksina on muutama kisakonkari, jokunen noviisi, kisaviikonlopun palvelupolut, tilannejohtamisen työkalut, insinööritehtäviä, ei-insinööritehtäviä, ratamestarin erikoinen, kutkuttavan hyvä teema ja iskevä nimi. Ainakin.

Meillä onkin nyt ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Käännekohtaan 3.-4.10.2020, kisaamaan tai kisoja tekemään! Nimi johtaa juurensa ajatukseen siitä, että uudet käänteet ja yllätykset eivät ole aina pelkkiä negatiivisia uhkakuvia, siis kriisejä. Kriisi on ennen kaikkea käännekohta, ja riippuen meidän toiminnastamme se johtaa joko hyvään tai huonoon lopputulokseen. Vähän kuin partiotaitokisoissa yleensäkin.

Käännekohta 2020 kisakutsu Mukaan tekijäksi?