9 kuukautta kisoihin – missä mennään?

9 kuukautta kisoihin – missä mennään?

Joulukuun alku tarkoittaa sitä, että Käännekohtaan on enää 9 kuukautta. Vaikka se tuntuukin vielä pitkältä ajalta, on järjestelytoimikunta ehtinyt valmistella kisoja jo hyvän tovin, ja puuhastelu jatkuu tarmokkaasti aina kisaviikonloppuun asti.

Vaikka kisoista ei voi etukäteen turhan paljon paljastaa, kiinnostuneille kerrottakoon, missä kisan tekeminen etenee:

  • Nerokkaita tehtäväideoita on ideoitu yllin kyllin – ainut haaste on valita mielenkiintoisimmat ja toteutuskelpoisimmat, mutta tehtäväpäälliköt jatkavat haasteen taklaamista yhdessä rastipäällikköehdokkaiden kanssa. Myös rastipäälliköitä on löytynyt ja pestauksia suoritetaan, jippii!
  • Ratakuvioiden ja maanomistajien lupa-asioiden tiimoilta on saatu onnistumisia aikaan
  • Tilannekeskus suunnittelee suuria, ja etsii kalenterista tilaa larppaukselle
  • Ensimmäiset kisa-ilmoittautumiset on vastaanotettu!

JTMK jatkaa aherrusta vielä pikkujoulujen merkeissä, ja siirtyy sitten joulun viettoon. Lisää kuulumisia siis keväällä! Sitä odotellessa voit seurata meitä Facebook-tapahtumassa ja Instagramissa @kaannekohta2020.

Psst! Tekijäksi Käännekohtaan?