Hyväntekeväisyyssarja

Hyväntekeväisyyssarja

Koe partio 8 tunnissa!
Partio on vaikea selittää sanoin, se pitää kokea.

Ilmoittautumista on jatkettu 21.9. saakka!

Hyväntekeväisyyssarja on oma sarja yrityksille – kerää porukka kasaan ja lähde testaamaan, miten hyvin teiltä sujuu suunnistus ja kokkaus metsässä. Entä miten toimitte odottamattomissa tilanteissa? Samalla teillä on mahdollisuus tehdä aimo annos hyvää ja tukea osallistumisellanne Partion ystävät -rahastoa!

Käännekohta kisataan 3.10.2020 Kiljavalla. Ryhmän koko on 3-5 henkilöä.

Päivä etenee näin:

  • Saapuminen Kiljavalle omilla kyydeillä klo 9.00 alkaen
  • Kilpailun avajaiset 9.45
  • Kilpailu kisataan klo 10–16. Ryhmä kulkee noin 6 km reitin rastilta toiselle ja suorittaa erilaisia tehtäviä. Päivän aikana valmistetaan helppo trangialounas.
  • Noin klo 16–18 käymme yhdessä läpi päivän kulkua ja jaamme palkinnot parhaiden suoriutuneille joukkueille.

Kilpailun osallistumismaksu on 390 euroa, josta 90 euroa on varsinainen kisamaksu ja 300 euroa suunnataan hyväntekeväisyyteen Partion ystävien kautta. Hyväntekeväisyysosalla tuetaan vähävaraisten lasten partioharrastusta. Lue lisää: partionystavat.fi

Pyrimme takaamaan osallistujille iloisen ja turvallisen tapahtuman myös vallitsevan koronatilanteen näkökulmasta. Kisaohjelma toteutetaan ulkotiloissa oman tiimin kesken ja turvaväleistä ja käsihygieniasta pidetään huolta koko kisan ajan. Koronatilannetta seurataan aktiivisesti ja tiedotamme osallistujia tarkemmin turvallisuusohjeista ja tilanteen vaatimista muutoksista. Noudatamme yleisiä ohjeistuksia ja tilanteen vaatiessa osallistuminen ja kisapäivä voidaan peruuttaa. Mikäli kilpailu perutaan ei tapahtumasta laskuteta.

Kiinnostuitko? Lähde mukaan kisaamaan täyttämällä lomake alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää, olethan meihin yhteydessä: kutsut.kaannekohta@partio.fi