Ennakko-ohje

Ennakkoinfo

Lue koko ennakko-ohje täältä.

HUOM. Ennakko-ohjeen tehtäväluettelossa on yksi virheellinen tehtävä. ”Kehontuntija” -tehtävän sijalla on ”Torille! -tehtävä. Oikea tehtäväluettelo löytyy nettisivuilta.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksena on Kiljavan Leirikeskus (Vihtilammintie 45, 05200 Rajamäki), jossa perjantaina saapuvat vartiot voivat yöpyä, ruokailla ja peseytyä. Sunnuntaina kilpailukeskuksessa on tarjolla kisalounas sekä peseytymismahdollisuus.

Kisakeskuksessa yövytään turvavälit huomioiden joko sisätiloissa neljän tai kuuden hengen huoneissa tai ulkona lämmitetyssä puolijoukkueteltassa. Vartio voi myös halutessaan nukkua omassa majoitteessaan. Huoneet ja teltat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ruokailut toteutetaan turvavälit huomioiden ja hyvää käsihygieniaa noudattaen. Sunnuntain kisalounas tarjoillaan koronaviruksen takia ulkona katetussa tilassa.

Koronaviruksen takia kilpailukeskuksen yleisissä sisätiloissa käytetään kasvomaskia. Varusteluettelossa ilmoitetaan tarvittava kasvomaskien määrä.

Peseytyminen tapahtuu rantasaunan suihkuissa. Jos et halua peseytyä yhteisissä tiloissa, tarjolla on myös suihkukoppeja ja sukupuolineutraali suihkutila. Koronaviruksen takia suihkutiloihin pääsee vain rajattu määrä kerrallaan.

Saapuminen

Kilpailukeskukseen voi saapua omalla kyydillä tai piirikuljetuksella perjantai-iltana tai lauantaiaamuna. Pysäköintialueen osoite kerrotaan ennakko-ohjeessa ja sieltä järjestetään sukkulakuljetuksia kisakeskukseen.

Lauantaiaamuna järjestetään Helsingistä taidemuseo Kiasman edestä Mannerheimintieltä yhteiskuljetuksia lähtöön. Ensimmäinen kuljetus lähtee klo 8.00 ja viimeinen klo 8.30. Matka-aika kilpailukeskukseen on noin tunti. Bussit täytetään väljästi, mutta niissä pidetään varmuuden vuoksi kasvomaskia.

Saavuttuaan vartio käy rekisteröitymässä kilpailuun. Rekisteröityä voi myös ennakkoon nettilomakkeen kautta, jolloin vartio voi kilpailukeskuksessa hakea suoraan ruokalippunsa sekä emit-korttinsa. Ennakkorekisteröinnin ohjeet löytyvät tarkemmin ennakko-ohjeessa.

Poistuminen

Kilpailukeskuksesta poistutaan samoin kuin sinne saavuttiinkin. Yhteiskuljetus Helsingin rautatieasemalle lähtee iltapäivällä palkintojenjaon jälkeen noin klo 15.

Saavutettavuus

Ks. tarkemmin täältä.

Koronavirus

Koronavirus vaikuttaa olennaisesti kilpailun kulkuun. Lue lisää varautumisestamme täältä.

Peruutusehdot

Kisan peruutusehdot on lueteltu tarkemmin täällä. Mikäli kisa joudutaan koronavirustilanteen takia perumaan kokonaan, ei osallistumismaksua veloiteta.