Tekijälle

Tekijälle

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestävät vuoden 2021 syys-SM-kilpailut, ja nyt etsitään timanttisia tekijöitä toteuttamaan niitä. Siispä meillä on sulle ehdotus: ota kaveri mukaan ja lähde tekemään SM-kisoja yhdessä!

Rastipäällikkö johtaa rastikokonaisuutta, jolla voidaan suorittaa myös useampia tehtäviä. Kilpailun järjestelytoimikunta on suunnittelut tehtävät ennakkoon ja työstänyt materiaalit tehtävien toteuttamiseen rastilla. Rastipäällikön tärkein tehtävä on ohjeistaa rastihenkilöitä sekä pitää yhteyttä tehtäväpäälliköihin ja tilannekeskukseen.

Rastihenkilö valmistelee suorituspisteitä, vastaanottaa vartioita, jakaa materiaaleja, valvoo vartioiden suorituksia sekä pisteyttää ja arvioi niitä. Rastihenkilöiksi voi hyvin ilmoittautua vaikka koko samoajavartion voimin, sillä tähän tehtävään tarvitaan runsaasti tekijöitä!

Operaattori tilannekeskukseen vastaanottaa ja välittää tietoa vartioiden liikkeistä ja kilpailun kulusta.

Muonittaja ruokkii kilpailijat ennen ja jälkeen kilpailun sekä tekijät kilpailun aikana. Käytössä Kiljavan erinomaiset keittiöfasiliteetit.

Rastitoimistomestari pyörittää rastitoimistoa, joka toimii tukikohtana rastipäälliköille ja -henkilöille. Huolehtii toimiston järjestelmällisyydestä ja auttaa rastihenkilöitä löytämään oikeat tarvikkeet.

Some-vartion jäsen osallistuu kisaan yhdessä muiden some-vartiolaisten kanssa ajatuksenaan ikuistaa tapahtuma kisaajan näkökulmasta ja välittää kokemusta partion viestintäkanaviin. Hieno tapa kokea kilpailu uudenlaisesta näkökulmasta!

Sisällöntuottaja someen tekee yhdessä kuvaajien kanssa julkaisuja sosiaaliseen mediaan kilpailun eri vaiheista.

Kuvaaja valo- tai videokuvaa kilpailun tapahtumia maastossa. Editoi materiaalia someen jo kentältä sekä kilpailuviikonlopun jälkeen muistoiksi piirin kuvapankkiin.

Ilmoittaudu suoraan tekijäksi tai ole yhteydessä Sanni Pohjannoroon (etunimi.sukunimi@partio.fi), ja kerro mitä haluaisit tulla Käännekohtaan tekemään.